Szolgáltatásaink

Úszás

Jelenleg a Fenntartó által finanszírozva visszük az iskolába készülő gyermekeinket szerdánként uszodába, vízhez szoktatásra
Erre a különleges mozgásformára azért van szüksége a gyermekeknek, hogy ellazuljanak, örömüket leljék benne, izmaik rugalmasak, gerincük egészséges maradjon.

Só-szoba

Óvodánkban a gyermekeknek lehetőségük van egészségük megőrzése érdekében Só-szoba használatára. Minden csoport a heti két mozgásos napján, a Zsibongó után és a Mocorgó előtt igénybe veheti. A szobában a gyerekeknek lehetőségük van Diafilm nézésre, valamint különböző játéktevékenységekre.

Ovi újság - Doboló

Újságunk megjelentetésével is fokozni kívánjuk az óvónők-szülők kommunikációjának elmélyülését, segítséget kívánunk nyújtani a gyereknevelés nehézségeiben.
Doboló című óvodai újságunkat évente minimum 1-2 alkalommal jelentetjük meg. Szülők írásai,gyerekek rajzai színesítik a lapot, melyet az óvodai szakemberekkel együtt közösen szerkeszt a nevelőtestület. A cikkek között rendszeresen fellelhetők az élménybeszámolók, könyvajánlók, illetve a védőnénink egészség megőrző írásai.

Kirándulások

Szervezünk közös kirándulásokat, ilyenkor, ha idejük engedi, a családok is elkísérhetnek bennünket. 
Látogatást teszünk
- almás-kertekbe,
- vadasparkba,
- Hajógyári Szigetre,
- Mogyoróhegyre,
- játszóterekre, stb.
Célunk, hogy a közös élmények szerzését bővítsük a belvárosi környezetből kiszabadulva a jó levegőn.